خواص سیر

1. اثر پایین آوردنده چربی خون که باعث جلوگیری از تنگ شدن عروق قلبی و در نتیجه جلوگیری از بیماری های قلبی و سکته می شود.
2. اثر کاهش کلسترول خون که این اثر مانند اثر قلبی در جلوگیری از تنگ شدن عروق و مشکلات قلبی عروقی موثر است .
3. سیر می تواند به طور ضعیف قند خون را کاهش دهد، بنابراین می تواند در رژیم افراد مبتلا به بیماری قند قرار گیرد.
4. سیر هم چنین دارای اثر کاهش فشار خون است. البته باید توجه کرد که سیر نمی تواند فشار خون های بالا را مهار کند بلکه در صورت مصرف مداوم به خصوص فراورده های دارویی آن تا حدی فشار خون کاهش می یابد .
5. ترکیبات سیر می توانند از چسبندگی پلاکت ها جلوگیری کرده و با این اثر به اصطلاح عامیانه در کاهش غلظت خون و در جلوگیری از امراض قلبی و عروقی موثر باشد .
6. سیر میکروبها و ویروسهای مضر بدن را از بین می برد .به خصوص در مواقعی که سیستم دفاعی بدن دچار ضعف است ، استفاده از سیر در معالجه عفونتها سودمند است وبرعکس آنتی بیوتیکها هیچ گونه عوارض جانبی ندارد؛ حتی موجب تقویت بدن نیز می گردد از این خاصیت در مدت جنگ جهانی دوم برای درمان عفونت های مجروحان استفاده می کردند.
7. سیر اعضای داخلی و روده را پاک کرده ، به خصوص بر روی انگل های روده ای اثری قابل توجه دارد. استفاده آن برای اطفال مبتلا به کرم های کوچک روده ای ضروری می باشد .
8. سیر پاک کننده ی مناسبی برای دستگاه تنفسی است ونه تنها با میکروبهای موجود در آنها مبارزه می کند ، بلکه باعث باز شدن مخاطها نیز می گردد.

/ 0 نظر / 10 بازدید